Bloom-opettaja Gabriel


Bloom | 8.2.2020Hi Gabriel please tell us. What is you favorite yoga pose?

Difficult question! Shirshasana (Headstand): I love this pose because it energises me, gives me strength and mental focus, as well as actively releasing tension from my spine.

What do you teach in Bloom?

My class in Bloom is called Terve Selkä, a class aimed for students of all levels who wish to learn how to take better care of their backs. I love teaching this class because students are very receptive, and I can show them different ways in which I went from a terrible back pain to a happy back. Also, we not only work with the spine, but also with hips, legs, neck, etc.

What is your teaching style?

My teaching style is caring. I love knowing my students by name and their specific needs. I want to be there for them and help them progress week by week. I love teaching specifics about poses, and going deeper in the most essential aspects of yoga (psychology, inner observation).

What is your goal as a teacher?

My goal as a teacher is to continuously grow and keep getting better. It is my commitment. I spend every year hundreds of hours studying with my teachers Aadil Palkhivala, Brad Waites and Tove Palmgren. This year I look forward to intense training during the summer time.

What does Bloom mean for you?

Bloom means to grow, to be receptive to change, and to allow it to happen. To bloom means to be in the flow of life.


#bloomteam #bloomfamily #jooga #voima #terveselkä


Bloom-opettaja Karo


Bloom | 31.1.2020Hey whats your name please?

I respond to Karo, I don’t think anyone’s ever called me Karoliina. Except my mom, when she’d had enough.

Favourite yoga pose and why?

Depends on the day..I love twists in pilates and backbends in yoga. Ekapadarajakapotasana (one legged pigdeon), urdhva dhanurasana (wheel) and whatever variations I can play with..

What is your teaching style and teaching philosophy?

Don’t take yourself or your practice too seriously. Your practice should reflect your current state of mind.. Equal parts of discipline and love should be applied. And there’s always room for really bad jokes and dark humour in my classes.

What does Bloom mean for you?

Bloom is my home studio, it’s where it all started for me, I get to be completely myself as a teacher.


#bloomteam #bloomfamily #jooga #voima


Bloom-opettaja Eva


Bloom | 31.1.2020Mikä on suosikkiasananasi tai pilatesliikkeesi ja miksi?

Suosikkiasanani vaihtelee hieman vuoden ajan ja kuukautiskiertoni mukaan, mutta jos olisi pakko valita yksi se olisi ehdottomasti asanoiden kuningatar - sarvangasana eli hartiaseisonta! Miksi? Sen uskomattomien hyötyjen takia!

Mitä tunteja vedät Bloomissa?

Bloomissa opetan tällä hetkellä kaikille sopivia terve selkä -tunteja.

Näillä tunneilla opit miten pitää selkäsi hyvinvoivana holistisesti, mielesi selkeänä ja rauhallisena ja hermostosi tasapainoisempana.

Kerran kuussa pidän eri aiheisia joogaworkshoppeja. Nämä ovat 2,5-3 tuntisia kursseja, joiden aikana sukellamme syvemmälle tiettyihin aiheisiin ja saat aina mukaan kotiharjoituksen ja tarkempia vinkkejä arkeen.

Pidän myös ilmaisia luentoja Young Living -eteerisistä öljyistä, sillä uskon, että synteettisten kemikaalien vaihtaminen luonnollisiin vaihtoehtoihin rikastuttaa meidän kaikkien elämää (myös luontoäidin)! Kerran kuussa pääset myös osallistumaan eteeristen öljyjen workshoppeihin, joissa teemme luonnollisia kodinpuhdistusaineita, ihonhoitotuotteita ja muuta hyvinvointiasi tukevaa!

Onko sinulla tietty opetusfilosofia tai opetustyyli?

Opetan linjauspainoitteista joogaa nimeltä Purna Yoga. Purna tarkoittaa kokonaista; holistista. Opetustyylini on selkeä ja oppilaan yksilillöstä tilannetta tukeva. Opetukseni pyrkii aina rikastuttamaan elämäämme myös joogamaton ulkopuolella; antamaan käytännön työkaluja tasapainoisempaan elämään.

Tavoitteita tai aikomuksia seuraavalle vuodelle ja vuosikymmenelle?

Mikä mahtava tilanne olla uuden vuosikymmennen juurella! Olen todella innoissani yhteistyöstä Bloomin kanssa.

Tämä vuosikymmen on minulle kasvua ja kiitollisuutta; tarjoan mieheni Gabrielin kanssa joogalomia Euroopassa ja nautin eteeristen öljyjen kanssa työskentelystä joogan opettamisen rinnalla. Toivottavasti saan tutustua myös sinuun!

Mitä Bloom sinulle merkitsee?

Bloom merkitsee minulle juuri tätä sisäistä kasvua, jonka äärelle jooga meidät kaikki tuo. Eteenpäin menemistä, myös silloin kun on hankalaa. Yhteyttä omaan sydämeen ja sen kannattelevaan ääneen. Uskon, että meillä kaikilla on täällä tarkoitus, Dharma, ja kun annamme joogan auttaa meitä löytämään oman Dharmamme tämä kukoistaminen ja kasvu, jota Bloom merkitsee, alkaa luonnollisesti aueta sisällämme.

Haluaisitko kertoa jotain muuta itsestäsi?

Olen innokas surffaaja ja rakastan itsen kehittämistä! Tunneillani kuulet varmasti hauskoja tarinoita ja ytimekkäitä lausahduksia, joilla on aina syvempi rikastuttava merkitys. Toivottavasti pääset tunneilleni ja eteeristen öljyjen luennolle pian!

Elämänfilosofia tällä hetkellä?

"Whatever you have right now, make it your advantage."


#bloom2020 #bloomwellbeing #bloomtiimi #terveselkä


Joogasta voimaa ja tasapainoa


Bloom | 25.1.2020Joogalla on todennetusti paljon posiitivisia vaikutuksia kehoon ja mieleen ja se on myös ihana kokonaisvaltainen liikuntamuoto joka sopii kaikille. Jooga toimii hyvin kehon vetreyttäjänä, palautumisen tukikeinona sekä väsyneen kehon ja mielen energisoijana. Olemme oman kokemuksen kautta todenneet, että joogan avulla pysyy kiireisen lapsiarjen keskellä jalat maassa ja pää kasassa. Joogaan läheisesti liittyvät hengitys- ja meditaatioharjoitukset ovat myös oiva keino aloittaa päivä positiivisella energialla ja rauhoittua illalla hektisen päivän jälkeen.

Joogan lähtökohta on oman itsensä ja kehonsa kuunteleminen, mikä on erityisen tärkeää nykyajan hektisessä elämänmenossa. Omat tarpeet jäävät helposti taka-alalle, joten on hyvä jos päivän aikana pystyy edes hetkisen hiljentymään ja rauhoittumaan kuulostelemaan, miten minä itseasiassa tällä hetkellä voin. Jooga-asentojen kautta saavutettava yhteys omaan kehoon ja mieleen tukee fyysistä hyvinvointia, mutta voi lisäksi auttaa henkisen ja tunnetason tasapainon löytämisessä.

Suosittelemme siis kaikkia iästä ja sukupuolesta riippumatta rohkeasti kokeilemaan joogaa! Kannattaa käydä kokeilemassa erilaisia tunteja ja eri ohjaajia, niin se itselle parhaiten sopiva löytyy. Uskomme, että kaikki hyötyvät joogasta ja voit keskittyä juuri siihen joogan aspektiin, jota itse tunnut elämääsi kaipaavan oli se sitten rankka fyysinen asanaharjoitus tai enemmän hengitykseen ja meditaatioon keskittyvät tekniikat. Studiollamme on tarjolla myös erilaisia raskaanaoleville suunnattuja sekä äiti&vauva ja lapsi&vanhempi -joogatunteja. Lisäksi ihana Inkan Arkin Inka ohjaa lasten (yli 7v.) joogan viikkotunnin joka tiistai klo 17-18. Tervetuloa, kokeilemalla erilaisia tunteja löydät varmasti sinulle sopivimman harjoitusmuodon.

Namaste!


#jooga, #voima, #tasapaino


KommentoiKommentit

Comment Title 1

Comment Author

Comment Text lorme ipsum text lorme ipsum Text lorme ipsum Text lorme ipsum Text lorme ipsumText lorme ipsumText lorme ipsum