Ajankohtaista - Bloom pysyy auki


Bloom | 28.2.2021Avin uusimman päätöksen mukaisesti studiolla jatketaan tunteja alle 10 hlö pienryhmissä - turvallisesti ja vastuullisesti 🙏🏼

🧡 Saliin laitetaan selkeyden vuoksi mattopaikkamerkit 2m turvaetäisyyksin
🧡 Suuri salimme on koneellisesti ilmastoitu ja siivousta tehostettu
🧡 Varaathan paikkasi aina ennakkoon järjestelmän kautta
🧡 Saavuthan studiolle mieluiten juuri ennen tuntisi alkua ja vältät ylimääräistä oleskelua yleisissä tiloissa
🧡 Tulethan harjoittelemaan vain täysin terveenä

Voit harjoitella myös etänä uudistuneessa Bloom TV:ssä - muistathan käyttää 7 päivän ilmaisen kokeilusi!


#bloom2021 #turvallisuus&vastuullisuus #bloomtv #hot yoga


Sydämellinen kiitos ja mahtavaa tulevaa vuotta 2021!


Bloom | 31.12.2020Aivan ihanaa karistella vuosi 2020 harteilta ja alkaa mennä kohti valoisampaa tulevaisuutta ja tulevaa vuotta.

Olemme Bloomilla innoissamme rakentaneet kevään 2021 lukkaria.

Bloom-tiimimme on joulukuussa vahvistunut Petrillä, joka on kouluttautunut urheilu- ja purentalihashieroja sekä TRE (Tension Release Exercises)-ohjaaja. Hierontojen lisäksi petri ohjaa TRE itsehoitoa, joka on maailmalla suosittu menetelmä, joka aktivoi kehon parasympaattista hermostoa tärinän avulla. TRE on oiva tapa karistella irti kehoon juuttunutta syvästressiä. Petrin järjestämä TRE- tutustumiskurssi on järjestetään lauantaina 16.1. klo: 14.15 ja aloitamme TRE viikkotunnin seuraavan viikon perjantai-iltana (22.1.2021) heti Vickyn Aroma Yin tunnin jälkeen klo: 20.00. (Huom.: Varaa paikkasi heti. Kaikki tuntimme ja workshoppimme on rajoitettu 10 henkilöön toistaiseksi.)

Haluamme kiittää sydämellisestä kuluneesta vuodesta. Koko Bloom Wellbeing yhteisön tuki on ollut korvaamatonta — yhdessä ollaan kohdattu aavistamattomat haasteet, opittu pysähtymään tärkeiden asioiden äärelle ja löydetty suunta, mihin haluamme kulkea on vahvistunut: sydämen ja mielenrauha sekä inspiraatio rakentaa parempaa maailmaa. Kulkea kohti kukoistusta.

Jatketaan yhdessä tätä matkaa kohti valoisampaa vuotta 2021. Mennään kohti kevään aurinkoa iloisin mielin.

Luotetaan siihen, että ihminen ja ihmiskunta selviää vahvempana kaikista haasteista, ja kasvaa terveydessä, voimassa ja tietoisuudessa.

Mahtavaa tulevaa vuotta.

Namaste. 🙏🏻


#innolla ja ilolla kohti 2021 #uusi vuosi #bloom yoga #hot yoga helsinki #urheilukatu 5


Bloom Tv starttaa!


Bloom | 16.12.2020Bloom TV -videopankki on uudistunut - etänä harjoitteleminen onnistuu nyt helpommin kuin koskaan!

Päivitimme videopankin ulkoasun, tietoturvan ja videot. Bloom TV -videopankki sisältää laajan valikoiman harjoituksia ja uutta sisältöä luodaan viikottain. Olemme superinnoissamme tästä ja aiomme panostaa entistä isommin virtuaalisiin palveluihin. Bloom TV:ssä meillä on:

- Laaja valikoima harjoituksia
- innostavaa uutta sisältöä noin kerran viikossa
- Viikottainen live stream tunti alkaen 2.1.2021
- Jäsenille tuntuvat alennukset workshopeista
- Voit peruttaa halutessasi helposti
- Ei mainoksia
- Seitsemän päivän ilmainen kokeilu

TARJOUS! Bloom TV -avajaistarjous jäsenyys ikuisesti alennettuun hintaan 14,99€/kk (norm. 19,90€/kk) . Tarjous voimassa 31.12.2020 asti.

Jos olet jo bloomwellbeing.tv -käyttäjä voit siirtyä Bloom TV -jäseneksi aloittamalla uuden kokeilun. Päivitämme maksusi uuteen järjestelmään sekä annamme pienen kanta-asiakas lisälahjan.

Hei, onko sinulla vuoden vaihteessa vanhenevia liikuntaetuja? Ei hätää! Bloomilla voit maksaa studiolta ostettavien sarjakorttien lisäksi myös lahjakortit sekä Bloom TV -videopankkipalvelut liikuntaeduilla - maksa näppärästi applikaatiossa ja laita kuitti meille sähköpostitse! Ennakkoon ostetut sarjakortit tulee aktivoida vuoden sisällä ostosta, eli voit ostaa hyvinvointia ensi vuodelle jo ennakkoon!

Lisätiedot ja kyselyt jaakko@bloomwellbeing.fi


#Bloom TV #Onlinejooga #KukoistavaSinä


Turvallisuus ja terveys edellä kohti Joulua


Bloom | 29.11.2020Pidetään huolta toisistamme ja ennenkaikkea itsestämme.

Kun maailmassa vallitsee epätietoisuutta, pelkoa ja kaaosta on erityisen tärkeää pysähtyä etsimään sisäistä rauhaa.

Tänään on ensimmäinen adventtipäivä ja sytytämme kynttilän symbolina tulevasta toivosta, valosta ja rauhasta. Luotetaan siihen, että kaikki menee hyvin.

Ollaan myötätuntoisia itseämme ja toisiamme kohtaan. Jokainen prosessoi tilanteen omasta näkökulmastaan ja erilaiset tunteet ja kokemukset ovat nyt sallittuja. Vuosi on ollut rankka. Pyritään ymmärtää toisiamme ja erilaisuutta, välttää vastakkainasettelua ja mennä kohti sydämen- ja mielenrauhaa sekä hyvinvointia. Rauhoitutaan ja pidetään huolta.

Haluamme täällä Bloomilla, että pääset edelleen turvallisesti huoltamaan kehoa ja mieltä sekä irtaantumaan arjen pyörteistä —kulkemaan kohti kukoistavaa sinua.

Studiollamme on:
- laadukas koneellinen ilmanvaihto
- turvavälit toteutuvat
- alle kymmenen henkilön ryhmäkoot
- tehostettu siivous ja hygienia

Pidetään sielumme temppeli hyvässä kunnossa, fyysisistä ja mentaalisista myrkyistä vapaana.

Voimaa ja menestystä. Rakkautta ja myötätuntoa. Terveyttä ja hyvinvointia.

Uskoa ja luottamusta parempaan maailmaan.


#bloomwellbeing #kohti joulua #1adventti #myötätunto


Bloom-opettaja Julia


Bloom | 14.11.2020Moi Julia! Mitä tunteja vedät Bloomissa? 
Opetan Afterwork Flow -jooga tuntia maanantaisin klo 16.15-17.15. Tunnin teemat vaihtelevat, mutta yhteistä on aina lempeä liike omaa kehoa kuunnellen.

Onko sinulla tietty opetusfilosofia tai opetustyyli?
Opetan aina omasta harjoituksesta käsin, eli tuntini syntyvät pitkälti sen pohjalta, mitä omassa harjoituksessani sillä hetkellä teen. Itse teen joogaharjoitusta, jotta kehoni olisi mahdollisimman hyvä paikka olla ja elää, ja haluankin jakaa tähän hyväksi havaittuja työkaluja myös tunneillani. Itselleni jooga on vastapaino kaikenlaiselle suorittamiselle ja siksi haluan myös aina ennen kaikkea korostaa harjoituksessa oman kehon kuuntelemista ja kunnioittamista.

Tavoitteita tai Aikomuksia seuraavalle vuodelle ja vuosikymmenelle? 
Seuraavalle vuodelle asettaisin päällimmäiseksi tavoitteeksi jatkaa itsetutkiskelua sen suhteen, mitä oikeastaan haluan elämässäni tehdä, sekä kuunnella omaa intuitiota entistä vahvemmin tämän suhteen. Tämä tavoite kyllä oikeastaan koskee myös koko seuraavaa vuosikymmentä, mutta toivon, että 10 vuoden päästä arkeni olisi entistä vahvemmin keskittynyt niiden asioiden ympärille, jotka tuntuvat minulle eniten merkityksellisiltä. Oma yritys on yksi selkeä konkreettinen tavoite.

Mitä Bloom sinulle merkitsee Julia?
Bloom on paikka, jossa olen ensimmäistä kertaa kunnolla päässyt kokeilemaan siipiäni opettajana - jossa saan jatkuvasti kehittyä ja haastaa itseäni, ennen kaikkea oppia oppilailtani. Lisäksi olen äärimmäisen kiitollinen ihanasta uudesta yhteisöstä, joka on Bloomin myötä tullut elämääni.

Mitä elämääsi kuuluu joogamaton ulkopuolella?
Kaikenlainen liikkuminen on aina ollut mulle todella tärkeää ja suurin energian ja hyvän olon lähde arjessa. Joogan ohella harrastan tiiviisti crossfitia sekä kaikenlaista ulkona liikkumista. Viime vuosina ajatuksissa on kirkastunut, että haluan jatkossa entistä vahvemmin kehittää omaa osaamistani liikunta- ja hyvinvointialalla, ja tämän vuoksi kauppatieteiden opinnot onkin vaihtuneet liikuntalääketieteeseen ja liikuntapsykologiaan. Opiskelujen ja liikuntaharrastusten ulkopuolella rakastan matkustamista, mökkeilyä sekä kaurapuuroa, mihin aikaan päivästä tahansa <3

Kiitos Julia mahtavasta haastattelusta. Julian tunneille pääset osallistumaan urheilukadun studiollamme varaamalla täältä sekä virtuaalisesti voit joogata kotona hyvinvointivideopankkimme kautta, jossa meillä on yli 45 videon kasvava kokoelma Bloomwellbeing.tv


#bloom2020 #bloomtiimi #jooga flow helsinki #Mondey Afterwork Flow


Bloom-Opettaja Marinka


Bloom | 27.10.2020Moi Marinka! Mikä on suosikki asananasi ja miksi? 

Vakiovastaukseni on Sirsasana (päälläseisonta), sillä se muuttaa oman perspektiivin niin äkkiä kun olet ylösalaisin. Se on myös liike, joka on auttanut kun on ahdistanut. Jos saan valita vielä toisen niin urdhva dhanurasana, sillä se energisoi ja tuntuu todella hyvältä pitkän treenin jälkeen.

Mitä tunteja vedät Bloomissa?  

Bloomilla ohjaan Vinyasa Flow:ta sekä Lempeää AamuFlow:ta. Vinyasassa haluan yhdistellä sulavaa liikettä ja leikkisyyttä, sekä antaa mahdollisuuden asiakkaalle haastaa itseään. Lempeä AamuFlow kannustaa liikuttamaan kehoa omien tuntemusten mukaan ja olemaan läsnä juuri siinä hetkessä ja harjoituksessa.

Onko sinulla Marinka jokin tietty opetusfilosofia tai opetustyyli?

Luonnollisesti joogastudiolla ohjatessa omat tunnit ovat vähintään sen 60-minuuttia, mutta yksi filosofia mitä aina totean on, että jos suot itsellesi päivittäin edes viisi minuuttia omalla joogamatolla, se riittää. Oli se sitten koko aika lapsen lepoasennossa tai aurinkotervehdyksiä tehden. Ota se aika itsellesi, pysähdy. Enemmän tekemistä ja vähemmän suorittamista.

Mitä tavoitteita tai Aikomuksia seuraavalle vuodelle tai vuosikymmenelle? 

Toivon, että pääsen pian taas matkustamaan ja jatkamaan 500-tunnin joogaopettaja koulutustani. Minulla on tällä hetkellä 300-tuntia kasassa. En ole koskaan ohjannut festareilla tai tehnyt retriittiä, joten nämä kokemukset toivon toteutuvaksi myös pian!

Mitä Bloom sinulle merkitsee?

Kun astun Bloomille sisään, tuntuu, että suljen oven kaikkeen siihen muuhun mitä ympärillä tapahtuu. Pääsen hetkeksi sisälle lämpimään ja valoisaan joogakuplaan, jossa jokainen saa olla juuri sellainen kuin itse on. Bloomista on hyvää vauhtia tulossa minulle toinen koti!

Mistä löydät inspiraatiota joogatunneille?

Seuraan millainen energia maailmassa vallitsee, missä vaiheessa Kuu on omaa kiertoaan ja mitkä astrologiset elementit ovat pinnalla. Jos esimerkiksi veden elementti on voimakkaasti esillä, silloin oma harjoitukseni, mutta myös ohjaukseni on soljuvaa ja ehkä jopa runollisempaa. Harrastan myös nykytanssia ja rengastrapetsia, joista saan myös inspiraatiota liikkeen luomiseen.
#bloom2020 #bloomwellbeing #bloomtiimi #VinyasaFlow #LempeäAamuFlow


Bloom-opettaja Jessica


Bloom | 18.10.2020Moi Jessica - tosi kiva kun olet päässyt tänne Bloomiin meidän kanssa. Hei, kerro mikä on suosikki asanasi ja miksi?

Oma suosikki asana vaihtelee kausittain. Tuntuu lähes mahdottomuudelta valita vain yhtä asanaa, siksi sanon kaksi tämän hetken lempparia. Valitsen sirsasanan (päälläseisonta) ja balasanan (lapsen lepoasento), koska molemmat tuovat keskittymisen omaan kehoon ja rauhoittavat.

Mitä tunteja vedät Bloomissa?

Ohjaan maanantai-aamuisin ja keskiviikko-iltaisin joogaa Bloomilla. Maanantaiaamu aloitetaan seitsemältä virtaavalla Vinyasa Flowlla. Sen jälkeen vuorossa on lempeän pehmeä Yin & Yang -jooga. Viikko alkaa parhaiten joogalla!

Keskiviikkoiltaisin ohjaan hyvän yön yinjoogaa. Siinä yinjoogaan tuodaan restoratiivisen joogan elementtejä. Rauhoitutaan, palaudutaan ja rentoudutaan.

Onko sinulla Jessica joku tietty opetusfilosofia tai opetustyyli?

Ohjaan joogaa lempeyden kautta. Kehon pakottaminen ei vie eteenpäin omaa harjoitusta. Annetaan keholle ja mielelle aikaa tottua ja oppia omassa tahdissa.

Onko sinulla minkäläisia aikomuksia seuraavalle vuodelle tai vuosikymmenelle

Haluan syventää omaa harjoitustani sekä jakaa oppimaani yhä useammalle.

Mitä Bloom sinulle merkitsee?

Aloitin joogan ohjaamisen Bloomilla tänä syksynä 2020. Heti ensimmäistä tuntia ohjatessani tunsin jo kuuluvani osaksi tätä Bloomin yhteisöä. Bloom on paikka, jossa saa olla vapaasti oma itsensä.

Missä olet opiskellut joogaa?

Olen opiskellut joogaopettajaksi Intiassa helmikuussa 2018. Suomeen palattuani olen jatkanut joogaopintojani itsenäisesti sekä kursseilla. Ensikesänä valmistun jatko-opettajakoulutuksesta viiden elementin yinjoogaan erikoistuneena. Viiden elementin yinjoogassa otetaan terapeuttisempi näkökulma pohjautuen kiinalaiseen lääketieteeseen.

Joogan lisäksi opiskelen kasvatustiedettä yliopistolla.

Kiitos Jessica haastattelusta.

Jessican tunneille pääset osallistumaan urheilukadun studiollamme täältä sekä online tunnit Bloomwellbeing.tv


#bloom2020 #bloomtiimi #VinyasaFlow Aamu #hyvänyön yin #yin yang joogaa helsingissä #maanantai-aamuna #sunnuntai yin #yin & yang jooga


Hyvinvointitunnit ryhmille


Bloom | 4.10.2020Tyhy-, virkistyspäivä tai pikkujoulut tulossa?

Muuten vaan ihana yhteinen hetki ystäväporukalla? Bloom Wellbeing -hyvinvointitunneista voitte räätälöidä juuri tarpeisiinne sopivan kombon.


Valitse käyntien määrä

1 krt / 3 krt / 5 krt (sarjat voivat olla joka viikko, joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa)

Valitse sijainti

studiolla / yrityksen tiloissa / etänä (online)

Valitse tuntityyppi

1. Terve selkä - Lempeä selän hyvinvointiin keskittyvä tunti, sopii loistavasti mm. istumatyöläisille
2. Dynaaminen harjoitus - Kehoa vahvistava ja kuntoa kehittävä tunti (studiolla hot-mahdollisuus)
3. Yin / restoratiivinen - Lempeä, hermostoa rauhoittava ja palauttava tunti (studiolla aroma-mahdollisuus)

Erityistunnit:
1. Oma toive - Jokin yhdistelmä ylläolevista? Jotain töysin muuta? Kerro toiveesi!
2. Skumppa- / kombuchajooga - Hauska ja leikkisä tunti, johon kuuluu lasillinen kuplivaa

Valitse lisäpalvelu halutessasi

1. Smoothie / acai-bowl +15€/hlö
2. Kookosvesi +3€/hlö
3. Kombucha +5€/hlö

Löytyikö suosikki? Laita viestiä jaakko@bloomwellbeing.fi ja sovitaan tarkemmin yksityiskohdista!


#bloom2020 #bloomwellbeing #hyvinvointitunnitryhmille #tyhy


Bloom-opettaja Leena


Bloom | 7.9.2020Moi Leena. Kerro itsestäsi ja jooga-taustastasi?

Nimeni on Leena Karmakallio. Olen syntynyt 1946. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri. Olen viettänyt monia vuosia ulkomailla mieheni työn vuoksi (ulkoministeriö). Viimeinen ulkomaanpaikka oli Malesia jossa olimme 5 vuotta. Tätä ennen olimme seitsemän vuotta Afrikassa. Ulkomailla olo on lisännyt kulttuurien tuntemustani ja myötätuntoa koko planeettaa kohtaan. Pääasiallinen joogatietoni perustuu Suomen SJL (Suomen Joogaliitto ry) koulutukseen. Lisäksi on monia tärkeitä opettajia joiden oppeihin perustan opetukseni. Vain muutamia mainitakseni: Donna Farhi, Simon Borg-Olivier, Peter Blackaby ja Martha Petersen. En ole gurujen etsijä. Etsin omaa sisäistä ja ulkoista tuntemusta, josta voin jakaa tietoa oppilailleni.

Kiehtovaa. Mikä on suosikkiasanasi?
Kissa-asana / Marjaryasana. Koko rangan asana jota on helppo muunnella ja tehdä eri asennoissa.

Onko sinulla tietty opetusfilosofia tai opetustyyli?

Käyttäisin sanaa "somaattinen" vaikka se onkin hieman monimutkainen sana. Ollaan läsnä, kuunnellaan, huomataan, tiedostataan. Sen takia tunnin rytmi on rauhallinen jotta ei pyrittäisi liian innokkaasti päämäärään. Kehitetään tasapainoa jossa tutkiminen lähtee jalkapohjista. Öljytään niveliä. Kosteutetaan kalvostoja. Löydetään hengityksen avulla helppous työskentelyyn. Kehitetään kehon vahvuutta. Huomataan tunnin tuoma muutos.

Mitä tavoitteita tai Aikomuksia sinulla on seuraavalle vuodelle ja vuosikymmenelle?

Huolehtia omasta ja oppilaitteni hyvinvoinnista.

Mitä Bloom sinulle merkitsee?

Bloom on nuorekas, eteenpäin pyrkivä studio, johon mahtuu kaiken ikäiset ihmiset.

Mitä tunteja vedät Bloomissa?
Aamutunti ti kl 10 - 11.30. Suunnattu senioreille. Mutta myös nuoremmille jotka tykkäävät rauhallisesta ja oman kehon tuntemuksia huomioivasta tunnista.

Kiitos Leena haastattelusta. Leenan tunteille pääset osallistumaan studiolla täältä.


#bloom2020 #bloomtiimi #seniorijooga #hathajooga #somaattinen jooga #alkeisjoogakurssi


Syystuulia studiolla


Bloom | 31.8.2020Rauhallisen ja ihanan syksyn toivotus täältä studiolta!

Syksy on pyörähtänyt kivasti käyntiin ja on ollut ihana päästä hiljalleen palaamaan kiinni arkeen. Joukkoomme on liittynyt kaksi uutta opettajaa ja toivotammekin tervetulleeksi Jessican ja Marinkan!

Joogaamaan pääset tuttuun tapaan joko lempeillä tunneilla (yin, yin&yang, terve selkä) tai kehittämään voimaa ja kestävyyttä haastavimmilla (power pilates, bikyasa, vinyasa flow). Lisäksi suositun power pilateksen lisäksi valikoimissa on myös tehokas, mutta rauhallisemmin etenevä ja aloittelijoille sopiva pilates basics.


Syyskuun kurssit & tapahtumat


La 5.9. klo 14-16 Inversion Workshop / Gabriel (engl.)

Tule katsomaan maailmaan toisesta perspektiivistä! Inversiot eli ylösalaisin-asennot ovat hauskoja ja niillä ajatellaan olevan terveysvaikutuksia. Tule oppimaan ja harjoittelemaan ylösalaisin kääntymistä turvallisesti.

Hinta 30€, tai 1 käynti sarjakortilta +10€


La 12.9. klo 14-15.30 Mielenrauhaa mindfulnessilla / Ani Sherab

Fyysinen jooga rauhoittaa ja rentouttaa, ja meditaatioharjoitukset ovat joogan luonnollinen jatke. Tutkimme, mistä mielenrauha syntyy ja miten saamme itsemme tasapainoon. Ohjaajana kurssilla toimii Ani Sherab, joka sai nimensä tiibetinbuddhalaisilta lamoilta, kun hänestä tuli nunna v. 1989 Skotlannin Kagyu Samye Lingissä. Hän on opettanut meditaatiota Suomessa vuodesta 1997.

Hinta: lahjoitus Anille oman maksukyvyn mukaan


Su 13.9 klo 14-15.45 Eteeristen öljyjen luento ja myrkytön koti -workshop / Eva

Tässä workshopissa opit tekemään itse edullisesti ja synteettisistä kemikaaleista vapaasti, eteeristen öljyjen avulla:

- WC:n raikastussprayn
- Yleispuhdistusaineen (kodin siivoukseen)
- Hajuveden

Workshopin alussa on lyhyt luento Young Livingin eteerisistä öljyistä; mitä ne ovat, miten niitä käytetään ja mistä saat itsellesi parhaimman laatuiset öljyt.

Hinta 20€


La 19.9 klo 14-15.15 Bloom-meditaatio / Eva

Dynaaminen sydänkeskukseen keskittyvä ohjattu mediaatioharjoitus
Hinta 20€


Su 20.9. klo 13.30-15.30 Hip Opening Intensive Workshop / Gabriel (engl.)

Kurssilla avataan ja tasapainotetaan lantiota, sekä käydään läpi tämän tärkeän kehon osan anatomiaa ja vaikutusta kaikkeen liikeeseen.

Hinta 30€, tai. 1 käynti sarjakortilta +10€


Su 27.9 klo 13.30-15.45 Avaa niska, hartiat & yläselkä / Eva

workshopissa keskitymme purkamaan olkapäiden, hartioiden ja niskan alueen jännitystä. Opit yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä, joilla vapauttaa tätä aluetta myös kotona ja töissä.

Hinta 35€, tai 1 käynti sarjakortilta +15€

Bloomin visio on maailma, jossa voimme kaikki joka päivä henkisesti, fyysisesti ja mentaalisesti paremmin ja paremmin. Maailma, jossa jokainen uskaltaa olla oma itsensä ja kukoistaa omana itsenään - elää inspiraatiossa, rakkaudessa ja mielenrauhassa.

Välillä ulkoiset olosuhteet saattavat tuntua olevan ristiriidassa, mutta luotetaan siihen, että asiat järjestyvät lopulta aina hyvin. Autetaan toinen toistamme, sillä tavalla kukoistamme tämänkin kriisin yli.


#bloom2020 #bloomwellbeing


Bloom kuulumisia | Uusia opettajia


Bloom | 11.8.2020Vuosi 2020 on ollut kevyesti sanottuna aika villi tähän asti.
Toivottavasti voitte hyvin ja olette terveitä. Muistetaan se sisäinen rauha kaiken tämän kollektiivisen draamailun ja pelkorummutuksen keskellä. Kaikki järjestyy aina lopulta hyvin.

Ota tänä syksynä tavoitteeksi voida paremmin kuin koskaan. Ota tavoitteeksi helliä ja hoitaa itsesi, immuunijärjestelmäsi ja hermostosi superhyvään kuntoon. Auta lähimmäisiä myös paremmassa hyvinvoinnissa.

Paljon iloisia ja kivoja asioita on tapahtunut täällä Bloomissa:

Toivotamme tervetulleeksi meidän uudet opettajat Jessican ja Emman! Mahtavaa saada teidät mukaan Bloom-tiimiin.varaa aika varausjärjestelmästä


#jooga helsinki #jooga töölö #joogastudio #joogaa helsingissä


Bloom-opettaja Sanna


Bloom | 29.07.2020Moi Sanna hei mikä on suosikkiasananasi tai pilatesliikkeesi ja miksi?

Rakastan erilaisia tasapainoa haastavia liikkeitä! Ne treenaavat ja haastavat koko kroppaa monipuolisesti.

Mitä tunteja vedät Bloomissa?

Power Pilates tunteja. 

Onko sinulla tietty opetusfilosofia tai opetustyyli

Olen pitkään ollut kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jonka tukena pilates toimii mielestäni erinomaisesti. Liikkeiden opettamisessa minulle on tärkeää, ettei niitä opita vain ulkoisesti tekemällä tietyn näköinen suoritus, vaan opitaan myös hahmottamaan ja kontrolloimaan liike teknisesti oikein. On todella palkitsevaa, kun tietoisuus ja ymmärrys oman kehon toiminnasta lisääntyy! Pidän tunneillani tärkeänä myös hyvän olon tavoittelua ja liikunnan iloa.  

Tavoitteita tai Aikomuksia seuraavalle vuodelle ja vuosikymmenelle? 

Haluan kehittää omaa ammattitaitoani entisestään ja ehtiä harrastaa itse enemmän. 

Mitä Bloom sinulle merkitsee? 

Ihanaa työyhteisöä ja upeita asiakkaita. 

Haluaisitko kertoa jotain muuta itsestäsi?

Olen estenomi, pilates-, tankotanssi- ja ilmajoogaohjaaja. Siirryin keväällä 2015 kosmetiikan maahantuonnin ja markkinoinnin maailmasta toteuttamaan unelmaani, eli ohjaamaan liikuntaa päätyökseni.

Vaikka tankotanssin ja pilateksen ohjaaminen ovat minulle työtä, ovat ne myös rakkaita harrastuksiani. Molemmat ovat siitä mahtavia lajeja, että ne sopivat kenelle tahansa ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Kummassakin lajissa voi loputtomasti kehittää itseään ja ylittää omia rajojaan. Kannustan jokaista tutkailemaan itseään ja sitä mihin treenaamisella pyrkii, ja valitsemaan oman lajinsa sen mukaisesti! 

Kiitos Sanna haastattelusta.

Sannan tunteille pääset osallistumaan studiolla livenä täältä sekä online Bloomwellbeing.tv


#bloom2020 #bloomwellbeing #bloomtiimi #pilatesHelsinki #bloomwellbeing.tv


Kesäkuun uutiskirje - Kesä on parasta aikaa täyttää akut


Bloom | 21.7.2020Kesä on parasta aikaa täyttää akut

Ihana kesä on ollut tähän asti! Erikoisen kevään jälkeen on ollut upeaa nähdä ihmisiä ulkona auringossa liikkumassa. Myös studiolla ja sen ympäristössä on alkanut tapahtua. Joogatunnit alkavat täyttymään ja jalkapallokuume (Helsinki Cup ja Veikkausliiga) on sytyttänyt stadionin uudelleen henkiin.

Olemme olleet tämän viikon kesälomalla ja studio suljettuna suursiivousta ja välineiden huoltoa varten. Ensi viikosta eteenpäin kesälukkari pyörii normaalisti ja syyslukkari käynnistyy maanantaina 10.8. Syksyksi on luvassa kaikkiea kivaa - tutut ihanat opettajat, uusia tuttavuuksia, paljon kursseja, pop up -studio sekä Bloomin 1v. juhlaviikko! Lisää tietoa syksystä tulossa pian.

Haluamme toivottaa sinulle oikein ihanaa ja palauttavaa loppukesää! Toivottavasti saat purettua kevään aikana kertynyttä stressiä ja pääset kukoistamaan omalla tavallasi.


#bloom #joogakesä2020 #yoga helsinki #jooga helsinki


Aurinkoinen tervehdys!


Bloom | 28.5.2020Kevät on ollut melkoinen, mutta toivottavasti voit kuitenkin hyvin.

Ihanaa marssia kohti kesää ja joogastudion avaamista! Olemme päättäneet aloittaa pienryhmätunnit ja menemme (max 10hlö) tässä vaiheessa, jotta jokainen voi ottaa halutessaan oman etäisyytensä. Jos et pääse tai uskalla tulla fyysisesti paikalle muista että pystyt joogaamaan myös kotoa käsin opettajiemme johdolla videopankin: Bloomwellbeing.tv kautta.

Alla kevään lukujärjestys, jolla mennään juhannukseen asti. I h a n a päästä taas joogaamaan ja harjoittelemaan yhdessä 🧡

Ps. Pidetäähän edelleen huoli itsestämme ja muista: tule harjoittelemaan vain terveenä, pese kädet ennen ja jälkeen tunnin, käytä ystävällisesti omaa mattoa. Myös opettajamme ohjaavat ja korjaavat toistaiseksi suullisesti ilman fyysistä kosketusta 🙏🏼

🌸🌸🌸

MA
17.30-18.45 vinyasa flow / Karo
19-20.30 yin / Nicole (engl.)

TI
17-18 lasten jooga / Inka
18.15-19.15 power pilates / Sanna
19.30-20.30 vinyasa flow / Karo

KE
7-8 vinyasa flow / Karo
17.15-18.30 bikyasa power yoga / Yacine
18.45-20 terve selkä -jooga / Eva

TO
10-11.15 terve selkä -jooga / Gabriel (engl.)
17-18.15 yin&yang / Vera
18.30-20 vinyasa flow / Sami

PE
17-18 vinyasa flow / Vicky (engl.)
18.30-20 yin / Vicky (engl.)

LA
11-12.15 vinyasa flow / Yacine
12.30-13.30 yin&yang / Minna-Maria

SU
10-11.30 sunday bliss / Vicky (engl.)
12-13.30 bikyasa power yoga / Yacine
16-17.15 terve selkä -jooga / Gabriel (engl.)
18-19.30 yin / Annamari

Lämpimästi tervetuloa: Bloom Wellbeing, Urheilukatu 5., Helsinki
varaaheti.fi/bloomwellbeing


#jooga, #voima, #tasapaino #helsinkiyoga


Bloom-opettaja Vera


Bloom | 28.4.2020Moi Vera, hei kerro meille mikä on suosikki asananasi ja miksi?
Dynaamisista asanoista suosikkini on alaspäin katsova koira, restoratiivisista bolsterin ja joogatiilien avulla tuettu makaava perhonen. Alaspäin katsova koira on yksinkertaisesta ulkonäöstään huolimatta vaativa asento. Asento yllättää minut joka kerta voimakkuudellaan ja sillä, miten monta asiaa siinä on yhtaikaa käynnissä. Asento paitsi venyttää ja vahvistaa kehoa, se myös auttaa ymmärtämään mm. lattian tuen merkityksen sekä kämmen-käsivarsi-lapaluu-yhteyden. Asanan avulla saa ihanasti selkään pituutta lattian tuen avulla, työntämällä kämmeniä vasten lattiaa ja istuinluita poispäin kämmenistä.

Mitä tunteja vedät Bloomissa?
Ohjaan YinYang-tunteja.

Onko sinulla tietty opetusfilosofia tai opetustyyli?
Pyrin ohjaamaan rauhallisesti, selkeästi ja lempeästi ja olemaan tarkka kehon linjausten suhteen. Koitan opettaa joogan avulla lempeyttä oman kehon ja mielen tuntemuksia kohtaan. Vaikka olen vahva, voinko samaan aikaan olla lempeä/pehmeä? Ajattelen, ettemme käytä kehoamme mennäksemme asanoihin, vaan asanoita mennäksemme kehoomme.
Minulle on tärkeää, että tuntini ovat helposti lähestyttäviä, että tunnilleni voi tulla vaikka se olisi ihmiselle hänen elämänsä ensimmäinen joogaharjoitus.


Mitä Bloom sinulle merkitsee?
Bloom on minulle turvallinen yhteisö ja työpaikka, missä viihdyn. Se on rauhoittava tila.

Haluaisitko kertoa jotain muuta itsestäsi?
Olen ammatiltani joogaohjaajan lisäksi nykytanssija ja tanssin opettaja. Tuon tanssin kautta joogaohjaukseeni ajatuksen siitä, että joogatunti voi olla yksi pitkä jatkumo, ilman päätepisteitä; siirtymät voivat olla yhtä tärkeitä kuin asanat. Tunti voi olla jatkuva matkallaolo ilman perille tulemisen pyrkimystä. Ajattelen, että me olemme jo perillä kun olemme omassa kehossamme.

Ajattelen, että olemme täällä harjoittelemassa elämää. Jokainen joogatunti on joogaharjoitus, harjoitus siitä, miltä tuntuu nyt. Miltä tuntuu hengittää, mennä asanoihin ja olla niissä. Ei pelkästään ajatus/idea näistä asioista, vaan ihan oikea kokemus. Ikäänkuin olisi lapsi, joka kokisi joogan ensimmäistä kertaa elämässään.

Miltä tuntuu hengittää? Miltä tuntuu olla omassa kehossa? Miltä tuntuu olla perillä?


#bloom2020 #bloomwellbeing #bloomtiimi #YinYang


Hei, miten voit tässä uudessa maailmassa?


Bloom | 8.4.2020Hei, toivottavasti sinulle kuuluu hyvää

Elämme erikoista aikaa. Meidän yhteinen maailma on muuttunut dramaattisesti erittäin nopeasti. Toivottavasti voit hyvin ja olet terveenä.

Maanantaina 16.3. tuli virallinen suositus, ettei ollut enää hyväksyttyä pitää ryhmäkokoontumisia. Nauhoitimme viimeisen ryhmätuntimme livenä ja muutimme varaaheti.fi/bloomwellbeing tunnit ONLINE TUNNEIKSI. ( Järjestelmä toimii niin, että varaat paikan varausjärjestelmästä ja me lähetämme ilmoituksen ja linkit sähköpostiisi.)

Seuraavana päivänä vuokrasimme ystäväni kuvauskamerat ja tarvikkeet lainaan. Kuvasimme ahkerasti päivät ja editoimme illat. Teimme opettajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa paljon töitä ja kokosimme videopankin osoitteeseen Bloomwellbeing.tv .

Nyt jatkamme näiden ONLINE kurssien ja treenituntien kehittelyä ja teemme parhaamme, jotta voimme tukea meidän opettajia, kaikkia kumppaneita ja tietysti asiakkaita hyvinvoinnissa ja kukoistamaan tässä uudessa maailmassa.

Katsotaan myös ulkojoogamahdollisuuksia (sopivilla etäisyyksillä tietysti) kun tilanne sen sallii.

Tuetaan toinen toisiamme ja pidetään yhteyttä niillä välineillä, joita meillä nyt on.

Kaikkea hyvää ja menestystä!


#bloom #nevergiveup #bloomwellbeing.tv


Bloom-opettaja Nicole


Bloom | 12.3.2020Hi Nicole hey please tell us, whats your favourite yoga asana and why?
I always enjoy the feeling of interlacing my hands behind my back and folding forward. It brings my neck and shoulders so much relief. I feel instantly better afterwards, and I make sure to add it to any practice like in the form of mountain pose, humble warrior or wide legged forward bend.
 
Please tell us about your class in Bloom Wellbeing?
On Sundays, I teach Vinyasa Flow at 17.30 and Yin at 19.00. I like to describe Vinyasa as a moving meditation. You don’t always know what is coming next and that allows you to stay present and committed to the moment. The familiar and unexpected moves allow you to explore your potential while also learning to be true to yourself.

Yin class is 90 minutes of self exploration. The deep stretches and long holds give you an opportunity to witness the different thoughts and emotions that manifest in each pose.
 
What is your teaching style or teaching philosophy
 
Everything we do on the mat is meant to build character. I start it by challenging people, letting them discover their potential by stepping outside their comfort zone. Then through the asanas and different sequences, they get to practice principles like patience, courage, humility, forgiveness, and social awareness. My hope is that they take that with them and apply that in their day to day interaction with others.
 
Any Goals or intentions for the 2020?

My intention for myself this year is that when I make small and big decisions, I ask Jesus Christ first. That I remember that everything is made possible by Him. And when He is present, I do not have to worry, because He will take care of everything.
 
What does Bloom mean for you?
For me, to bloom is to blossom, to become the beautiful and magnificent one that we are designed us to be. We, at Bloom, want to create the right environment where everyone can become their most amazing self.


#bloom #bloomteam #yoga #helsinki


Bloom-testiryhmä


Bloom | 5.3.2020Bloom-testiryhmä on valittu! Kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille, meillä oli oikeasti kova työ karsia joukko neljään lopulliseen ryhmäläiseen. Nämä ihanat tulevat siis seuraavan 3kk:n ajan käymään tunneillamme ja hoidoissa. He raportoivat teille rehellisesti, miltä säännöllinen harjoitus tuntuu, mitä mieltä he ovat tunneista ja studiosta ja mitä oivalluksia heille syntyy tämän hyvinvointikevään aikana.

Bloom-testiryhmäläiset, olkaa hyvät:

Alunperin kotkalainen, 35-vuotias valtiotieteiden maisteri Tanja työskentelee tällä hetkellä järjestössä kehittämässä palveluita ja tukimuotoja eronneille lapsiperheille. Tanja on tuntenut viehtymystä joogaan, mutta ei oikein ole saanut siitä säännöllistä harjoitusta, vaan harjoittelu on ollut satunnaista. Viime keväänä hän löysi mindfullnessin ja meditaation, ja tämän myötä kiinnostus joogaan on vain kasvanut, eritoten siksi, että se yhdistää Tanjan mielestä kauniisti sekä henkisen että fyysisen puolen.

22-vuotias yliopisto-opiskelija Riina on koko nuoruutensa ja aikuisikänsä harrastanut kuntosalilla treenaamista ja siinä ohessa välillä innostunut juoksemisesta. Viime aikoina hän on kuitenkin alkanut kaipaamaan jotain erilaista tapaa liikuttaa kehoaan. Heti ensimmäisen joogakerran jälkeen Riina mietti, miksi joogaminen aiemmin jäi ja että siitä on nyt tehtävä tapa. Hän on myös huomannut kuinka jooga toimii hänelle tapana rauhoittua ja puhdistaa ajatuksia ajoittain hektisen arjen keskellä.

Tero aloitti joogaharrastuksen Bloomissa viime syksynä, kun totesi saaneensa tarpeeksi koripallosta pitkäaikaisena harrastuksena sen muodostettua enemmänkin stressaavaksi aika ajoin stressaavan työn lisäksi. Tero on innolla ja rohkeasti tulossa kokeilemaan tuttujen tuntien lisäksi myös uusia tuntityyppejä. Joogasta hän sanoo: ”Ah mikä rauha valtaa, ei tarvitse suorittaa, saa olla oma itsensä, sellainen kuin on, siinä hetkessä. Se riittää."

44-vuotias helsinkiläinen Annika alkoi viime vuoden aikana huomata ja tunnistaa, etteivät ikävuodet tule yksin. Keho oli yhä useammin jumissa ja kipeä, ja hän huomasin kehoni liikkuvuuden jopa aika merkittävästi huonontuneen. Annika haluaa olla virkeä, energinen ja toimintakykyinen vanhanakin (kukapa meistä ei haluaisi!) Jooga (varsinkin sen kevyemmät muodot) on tuttua Annikalle, mutta hän on käynyt tunneilla todella epäsäännöllisesti. Hänen tavoitteenaan on joogata useammin ja entistä monipuolisemmin.


#bloomtestiryhmä


Kiitos avajaisista ja festareista


Bloom | 1.3.2020Kaunis kiitos avajaisista ja Joogafestareista!

Parasta oli kohtaamiset ja keskustelut ❤️ Nyt on ihana päästä brändinmuutoksen, avajaisten ja festarihulinoiden jälkeen rauhoittumaan arkeen 😅

Meillä Bloomilla on kaikkea kivaa suunnitteilla teille nyt kevään aikana! Muun muassa erilaiset kurssit ja tapahtumat jatkuvat lähes viikottain, uusia hauskoja yhteistyökuvioita on suunnitteilla ja valitsimme nelihenkisen Bloom-testiryhmän: he ovat aivan tavallisia ihmisiä, jotka tulevat rehellisesti raportoimaan, miten säännöllinen harjoittelu Bloomilla vaikuttaa heidän elämäänsä, mistä tunneista he pitävät ja mitä hyvinvointioivalluksia he tämän kolmen kuukauden testijakson aikana saavat. Heidän kokemuksiaan päivitetään kevään mittaan tänne blogiimme.

Keväällä alamme panostaa myös hoitopuoleen. Vicky alkaa tehdä hoitoja keskiviikkopäivisin ja olemme saaneet myös uuden vahvistuksen hierojatiimiimme: Kimmo tekee hoitoja arki-iltaisin ja hänen mukanaan saamme kuumakivihieronnan valikoimiimme. Tarkemmat ajat kullekin hierojalle löytyvät varausjärjestelmästä.

Nähdään studiolla!#joogafestival2020 #jooga #yoga #helsinki #hieronta #töölö


Bloom-opettaja Vicky


Bloom | 24.2.Hey whats your name please?
Victoria Valetutti but people call me Vicky.

Can you tell us? Whats you Favourite pose or pilates move and why?

My favourite asana right now is Supta Baddha Konasana - I love the simplicity of it, as well as the complexity. Endless variations to be had, and I like to bring a bolster with me, as a support, to allow for the body to slowly open and express. I like to take my time with this one, so yummy!

Please tell us about your classes in Bloom?

I teach lounasjooga wednesdays. Vinyasa hot flow thursdays. Yin Aroma fridays. And sunday bliss on sundays.

Slow Flow is a style of Vinyasa class, where we follow the rhythmn of our own breath, and move from this place of awareness, like liquid.

Aroma Yin is a Yin class mixed in with Aromatherapy - we use natural essential oils, as well as get to know the oil by (optionally) getting a drop in our hands to enhance the experience.

Sunday Bliss is a mixture of Yin & Yang, both an inwards exploration in longer holds as well as dynamic movement, with a sprinkle of myofascial release through rolling on some eco friendly cork balls!

What is your teaching style?
I like to create a space where everybody has freedom to explore, a space where we get to tune in and re-learn to listen to our bodies, and to connect to ourselves and everything around us on a deeper level.

Any Goals or intentions for the 2020?
My intention for this year / decade is to continue to learn and grow, enjoy this human experience and hug more! I’m also working on more workshops and retreats to share.

What does Bloom mean for you?
It’s a home, a place of calm and stillness, a space of exploration and expression, where we all are allowed to grow into our full potential.

I’m super stoked to be a part of the Bloom team, and excited for all things to come!


#bloom2020 #bloomwellbeing #bloomtiimi #yoga helsinki #jooga helsinki


Bloom-opettaja Gabriel


Bloom | 8.2.2020Hi Gabriel please tell us. What is you favorite yoga pose?

Difficult question! Shirshasana (Headstand): I love this pose because it energises me, gives me strength and mental focus, as well as actively releasing tension from my spine.

What do you teach in Bloom?

My class in Bloom is called Terve Selkä, a class aimed for students of all levels who wish to learn how to take better care of their backs. I love teaching this class because students are very receptive, and I can show them different ways in which I went from a terrible back pain to a happy back. Also, we not only work with the spine, but also with hips, legs, neck, etc.

What is your teaching style?

My teaching style is caring. I love knowing my students by name and their specific needs. I want to be there for them and help them progress week by week. I love teaching specifics about poses, and going deeper in the most essential aspects of yoga (psychology, inner observation).

What is your goal as a teacher?

My goal as a teacher is to continuously grow and keep getting better. It is my commitment. I spend every year hundreds of hours studying with my teachers Aadil Palkhivala, Brad Waites and Tove Palmgren. This year I look forward to intense training during the summer time.

What does Bloom mean for you?

Bloom means to grow, to be receptive to change, and to allow it to happen. To bloom means to be in the flow of life.


#bloomteam #bloomfamily #jooga #voima #terveselkä


Bloom-opettaja Karo


Bloom | 31.1.2020Hey whats your name please?

I respond to Karo, I don’t think anyone’s ever called me Karoliina. Except my mom, when she’d had enough.

Favourite yoga pose and why?

Depends on the day..I love twists in pilates and backbends in yoga. Ekapadarajakapotasana (one legged pigdeon), urdhva dhanurasana (wheel) and whatever variations I can play with..

What is your teaching style and teaching philosophy?

Don’t take yourself or your practice too seriously. Your practice should reflect your current state of mind.. Equal parts of discipline and love should be applied. And there’s always room for really bad jokes and dark humour in my classes.

What does Bloom mean for you?

Bloom is my home studio, it’s where it all started for me, I get to be completely myself as a teacher.


#bloomteam #bloomfamily #jooga #voima


Bloom-opettaja Eva


Bloom | 31.1.2020Mikä on suosikkiasananasi tai pilatesliikkeesi ja miksi?

Suosikkiasanani vaihtelee hieman vuoden ajan ja kuukautiskiertoni mukaan, mutta jos olisi pakko valita yksi se olisi ehdottomasti asanoiden kuningatar - sarvangasana eli hartiaseisonta! Miksi? Sen uskomattomien hyötyjen takia!

Mitä tunteja vedät Bloomissa?

Bloomissa opetan tällä hetkellä kaikille sopivia terve selkä -tunteja.

Näillä tunneilla opit miten pitää selkäsi hyvinvoivana holistisesti, mielesi selkeänä ja rauhallisena ja hermostosi tasapainoisempana.

Kerran kuussa pidän eri aiheisia joogaworkshoppeja. Nämä ovat 2,5-3 tuntisia kursseja, joiden aikana sukellamme syvemmälle tiettyihin aiheisiin ja saat aina mukaan kotiharjoituksen ja tarkempia vinkkejä arkeen.

Pidän myös ilmaisia luentoja Young Living -eteerisistä öljyistä, sillä uskon, että synteettisten kemikaalien vaihtaminen luonnollisiin vaihtoehtoihin rikastuttaa meidän kaikkien elämää (myös luontoäidin)! Kerran kuussa pääset myös osallistumaan eteeristen öljyjen workshoppeihin, joissa teemme luonnollisia kodinpuhdistusaineita, ihonhoitotuotteita ja muuta hyvinvointiasi tukevaa!

Onko sinulla tietty opetusfilosofia tai opetustyyli?

Opetan linjauspainoitteista joogaa nimeltä Purna Yoga. Purna tarkoittaa kokonaista; holistista. Opetustyylini on selkeä ja oppilaan yksilillöstä tilannetta tukeva. Opetukseni pyrkii aina rikastuttamaan elämäämme myös joogamaton ulkopuolella; antamaan käytännön työkaluja tasapainoisempaan elämään.

Tavoitteita tai aikomuksia seuraavalle vuodelle ja vuosikymmenelle?

Mikä mahtava tilanne olla uuden vuosikymmennen juurella! Olen todella innoissani yhteistyöstä Bloomin kanssa.

Tämä vuosikymmen on minulle kasvua ja kiitollisuutta; tarjoan mieheni Gabrielin kanssa joogalomia Euroopassa ja nautin eteeristen öljyjen kanssa työskentelystä joogan opettamisen rinnalla. Toivottavasti saan tutustua myös sinuun!

Mitä Bloom sinulle merkitsee?

Bloom merkitsee minulle juuri tätä sisäistä kasvua, jonka äärelle jooga meidät kaikki tuo. Eteenpäin menemistä, myös silloin kun on hankalaa. Yhteyttä omaan sydämeen ja sen kannattelevaan ääneen. Uskon, että meillä kaikilla on täällä tarkoitus, Dharma, ja kun annamme joogan auttaa meitä löytämään oman Dharmamme tämä kukoistaminen ja kasvu, jota Bloom merkitsee, alkaa luonnollisesti aueta sisällämme.

Haluaisitko kertoa jotain muuta itsestäsi?

Olen innokas surffaaja ja rakastan itsen kehittämistä! Tunneillani kuulet varmasti hauskoja tarinoita ja ytimekkäitä lausahduksia, joilla on aina syvempi rikastuttava merkitys. Toivottavasti pääset tunneilleni ja eteeristen öljyjen luennolle pian!

Elämänfilosofia tällä hetkellä?

"Whatever you have right now, make it your advantage."


#bloom2020 #bloomwellbeing #bloomtiimi #terveselkä


KommentoiKommentit

Comment Title 1

Comment Author

Comment Text lorme ipsum text lorme ipsum Text lorme ipsum Text lorme ipsum Text lorme ipsumText lorme ipsumText lorme ipsum